Diskuse:Seznam postav franšízy Planeta opic

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

poněkud nedokončený nápad?[editovat zdroj]

Nápad na seznam postav je dobrý, ale když u většiny z nich není víc než nadpis... je to poněkud málo. Navíc nechápu, proč jsou mixovány postavy z původní série spolsečně s postavou z nového filmu... rozdělit... A pro všechno na světě doplnit, tohle je zatim spíš parodie na seznam.
Niusereset 26. 11. 2011, 19:08 (UTC)

Díky za dobrý nápad s rozdělením dle sérií.
Pokud správně chápu Wikipedie:Subpahýl (kde je popsán rozdíl mezi subpahýlem a pahýlem), tak se mně zdá, že Tebou komentovaná verze je jasný pahýl s právem na existenci, i když máš plnou pravdu, že kvalita a úplnost je otřesně nízká.
Myslel jsem si, že doplnit takovou extrémně neúplnou kostru bude mnohem snazší, než seznam založit (k tomu druhému by se nikdo neodhodlal, pokud se tu nevyskytne velký nadšenec této série, zatímco to první se stát může relativně snadno).
Takže proto jsem usoudil, že bude lepší to založit takto neúplné, než nezakládat vůbec. Je tato moje úvaha prosím špatná?
Situace je taková, že mně bylo líto, aby o této sérii nic na cs.wiki nebylo, ale je pro mě těžké o těch postavách psát, když ty filmy nemám. --Pavel Jelínek diskuse příspěvky 27. 11. 2011, 05:55 (UTC)
Rozhodně neodsuzuju snahu, sám jsem rád, že zde něco takového je... A určitě se tím komentem nechtěl naznačit, že to nemá právo na existenci, jinak bych se asi ani neobtěžoval rozdělit seznamy. Jen mi seznam přišel žalostně prázdný... ale zapoměl jsem jej označit příslušnými šablonami.
Sám bohužel z původní série nemám žádný film, abych mohl intenzivním výzkumem (s kafíčkem a nohama nahoře) dovyhledat k tomu nějaký informace.
Niusereset 27. 11. 2011, 11:20 (UTC)

"Nepříliš inteligentní"[editovat zdroj]

Meridasi, Vaše slova "nepříliš inteligentní" mně připadají dost nevhodná, protože imho zamlžují fakt, že v té sérii je ostrá hranice mezi myslícími lidmi a lidmi se zvířecí inteligencí.

Nebo to vidíte prosím jinak? Zrevertuju to, abych na to později nezapomněl, ale chtěl bych se s Vámi radši domluvit. --Pavel Jelínek (diskuse) 8. 1. 2012, 16:55 (UTC)