Diskuse:Seznam českých porotců sportovního tance

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Všichni porotci mít článek na Wiki zcela jistě nebudou ! ** --MiroslavJosef 23:53, 19. 5. 2008 (UTC)

Po pravdě řečeno, je nejpravděpodobnější, že v tuto chvíli ho nemá žádný z nich. Na druhou stranu mnozí z nich zároveň působí jako taneční mistři a vedou taneční v mnoha českých městech. Pokud by byl v budoucnu vytvořrn nějaký článek o některém z nich, bylo by třeba přepsat položku v seznamu na vnitřní odkaz. To se mi zdá dosti složité. I u jiných seznamů je mnoho položek, které jsou vnitřními odkazy a není k nim vytvořen článek. Ustoupím však názoru většiny. --Eldron 17:09, 20. 5. 2008 (UTC)
Při aplikaci této logiky bychom zde mohli mít třeba lektory všech možných jazykových kurzů nebo lektory kurzů potápění či parašutismu ** Pokud bude onen lektor mistr České republiky třeba v tanečním sportu - proč ne ** --MiroslavJosef 17:14, 20. 5. 2008 (UTC)
Prozatím bych nechal jména jako odkazy, uvidíme o kterých kdo začne psát články a zda budou splňovat kritéria významnosti. Nechal bych tomu odstup, ať se to neřeší 10×. Jedudědek 17:18, 20. 5. 2008 (UTC)
Souhlas, nikomu neberu jeho hobby, ale jistá míra střízlivého uvažování je jistě na místě (společenský tanec mám také rád) --MiroslavJosef 17:24, 20. 5. 2008 (UTC)
Zjistil jsem, že Petra Kostovčíková, porotkyně a profesionální tanečnice, svůj článek má:-) Zatím je jediná, kterou jsem objevil. Myslím si, že článek splňuje kritéria významnosti, protože tyto dámy a pánové figurují v mnoha textech o sportovním tanci na internetu. Asi dvě desítky z nich byli zainteresováni do TV-soutěží Stardance a Bailando. Domnívám se, že je možně o nich vytvořit relevantní články.--Eldron 06:35, 21. 5. 2008 (UTC)

Doplňující dotaz: Řešíme pouze formu seznamu (odkazy) nebo diskutujeme o smazání celého článku? --Eldron 06:32, 21. 5. 2008 (UTC)

Proti tomuto seznamu v žádném přípaně žádné námitky nejsou, alespoň z mé strany IMHO nikolivěk, spíše naopak, jsem rád, že tento seznam existuje. Ona výhrada se týkala toho, že ne každý porotce bude mít na Wiki samostatný článek, protože zde má jakoby nevyplněný interní odkaz (fixlink) na dosud nevytvořený článek ** Mimo jiné se také jedná o to, abychom zbytečně předcházeli zdlouhavým hlasováním o smazání nevýznamných článků (ale opakuji, že to není tento případ) ** Jiní Wikipedisté, ale moho mít názor jiný, jedná se o jen můj vlastní osobní názor ** Mějte se --MiroslavJosef 08:46, 21. 5. 2008 (UTC)