Diskuse:Republikánská mládež

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tak z toho nemám moc dobrý pocit. Je to encyklopedicky významné? Inkluzionisti asi řeknou ano, i když toto sdružení, pokud vůbec někdy reálně fungovalo, nijak do dění ostatních lidí nezasáhlo. Je to rozšiřitelné? Možná trochu ano, pahýlem to však zřejmě zůstane navždy. Jsou k tomu dostupné nějaké ověřitelné zdroje, třeba nezávislé studie? Nedokážu říct, ale myslím si, že nikoli. Existuje nějaký nezávislý zdroj označující je za fašisty?

Jako delecionista bych tento článek smazal, protože nevidím encyklopedický důvod ho tu mít. --Miraceti 10:22, 3. 3. 2006 (UTC)

Videl jsem v television pana Sládka, jak se obdivně vyjádřil k Hitlerovi. To nestačí? --Tintin 10:29, 3. 3. 2006 (UTC)
Ne, ani kdybyste byl schopen doložit, co přesně tam říkal. --Malýčtenář 14:22, 3. 3. 2006 (UTC)

BTW, možná RM ji založili jako podskupinu SPR-RSČ, ale server patří Republikánům Miroslava Sládka, užívajícím zkratku RMS; není to prostě zapomenutá stránka rozpadlé skupinky? SPR-RSČ tuším teď existuje někde jinde a Sládka zatratila... --Malýčtenář 14:22, 3. 3. 2006 (UTC)

Je to dost dobře možné. Ale doložit to nemám čím. Nepovedlo se mi ani najít, jestli odvolání proti rozpuštění u soudu prošlo, nebo byli skutečně rozpuštěni. Tohle je bohužel osud každého podobně založeného pahýlu, kdy původní autor se neobtěžuje doložit vůbec nic. Možná jsem tam to VfD měl nechat. --Miraceti 14:27, 3. 3. 2006 (UTC)