Přeskočit na obsah

Diskuse:Protonová léčba

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, domnívám se, že seznam diagnóz "indikovaných k protonové léčbě" je naprosto zavádějící. Pokud autor nedoloží zdroj, navrhuji tuto část článku smazat, protože se jedná o spekulaci. S pozdravem, Valtameri -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Valtameri (diskusepříspěvky)

Zdroje doplněny.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 94.112.255.50 (diskuse)
Prosím o dodání jiných zdrojů. Nejlépe vědecké studie v impaktovaných časopisech nebo relevantní vědecké monografie. Díky za pochopení --Vojtech.dostal (diskuse) 7. 2. 2014, 19:50 (UTC)
Děkuji za reakce a za částečné zobjektivizování článku. Nicméně navrhuji smazat seznam "indikovaných" diagnóz, protože chybí relevantní zdroj. Pokusila jsem se k tomuto tématu najít informace na Pubmedu a BMJ, ale bez úspěchu. Jsem přesvědčená, že se jedná o spekulace, které do článku nepatří. S pozdravem --Valtameri (diskuse) 10. 2. 2014, 16:16 (UTC)
Než aby se to smazalo, navrhuji spíše dohledat zdroj a přepracovat. Indikované diagnózy myslím jsou, VZP tam přeci jen chce pár lidí ročně posílat (myslím hlavně hluboké nádory mozku atd). --Vojtech.dostal (diskuse) 11. 2. 2014, 07:53 (UTC)