Diskuse:Planety ve Hvězdné bráně

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jména planet - Prosím o komentář[editovat zdroj]

Abych mohl použít planety ze seriálu Stargate Universe v tomto seznamu planet, musel jsem je nějak označit. Použil jsem označení, které já ve své osobní databázy používám již několik let, a funguje: SGU 103 (SGU je zkratka pro seriál, 103 je zkratka pro epizodu 1. série číslo 3). Pokud se ve stejné epizodě nachází více něž jedna planeta, používám označení SGU 103a, SGU 103b apod. Pokud má někdo ohledně toho návrhy, komentáře, sem s nimi. --zipAcna 27. 11. 2009, 12:37 (UTC)

Sice mě vysoce těší že je někdo aktivní i v SGU, ale označit Destiny za planetu? To se mi opravdu nezdá--YjM:Yolanda(d|p) 19. 4. 2010, 21:01 (UTC)
Já jsem to tam nedal, ale nejprve jsem to neodstranil, protože jsem si nebyl jist jak ta adresa fungovala (když se z Icarus Base dostali na Destiny), protože v SG-1 to bylo vždycky tak, ža se mohli dostat na loď se stargate jedině, když byla na oběžné dráhy nějaké planety. Ale v tomto případě tomu tak asi není, a adresa Destiny je trvalá pro celý vesmír (doufám). Samozřejmě Destiny mezi planety nepatří- mažu. --zipAcna 21. 4. 2010, 15:48 (UTC)
Je fajn že jsme si o tom popovídali, ale nějaký IP uživatel tam Destiny opět vrátil:-/ Myslím že by bylo alespoň vhodné dopsat k tomu že Destiny není planeta, ačkoliv má vlastní bránu. Nebo můžeme článek přejmenovat na "Brány ve Hvězdné bráně":-) --YjM:Yolanda(d|p) 26. 4. 2010, 21:14 (UTC)

Adresy planet[editovat zdroj]

Potřebuji pomoc z vložením adresy Země z Atlantidy. Prvních šest symbolu sem úspěšně vložil ale sedmý se mi v náhledu zobrazuje jako číslice 03 a ne jako symbol z hvězdné brány -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Andypos (diskuse) 8. 7. 2016