Diskuse:Pavlína Babůrková

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Každý, kdo si přečte formulace, myslím uvidí, že toto do Wikipedie nepatří. --Vojtěch Dostál (diskuse) 24. 7. 2014, 16:42 (UTC)

Pravděpodobně máte pravdu. Já to nevím, nebot´nejsem Čech a v Česku jsem nikdy nebyl. Nejdůležitější věcí není sloh, nýbrž informace, jež jsem navrhl. Co se týče formulací, doufám, že rodilí mluvčí je mohou opravit. Děkuji za pochopení. S pozdravem, Mluvka (diskuse) 24. 7. 2014, 16:58 (UTC)
Nejde ani tak o sloh, ten se dá vždy opravit. Jde o celkovou bulvárnost textu. Do encyklopedie nepatří věty jako "Díky tomu vítězství vystřídala partnerku", "Nedotáhla to dál než na tyto úspěchy.", "Když přebrala Lucii Bílé partnera, bulvární tisk se dal do pitvání". Je potřeba to celé přepsat do neutrálnějších vyjádření a zdrojovat seriózním tiskem, nikoliv bulvárními deníky. --Vojtěch Dostál (diskuse) 24. 7. 2014, 17:31 (UTC)
super, nyní v pořádku :) --Vojtěch Dostál (diskuse) 24. 7. 2014, 18:16 (UTC)
Jsem rád, že v článku je již znát znamenitý obrat. No, nemyslím, že umím česky až super. Ačkoli jsem hodně češtinu studoval, přece se bojím mluvit. A protože jsem nevystačil se svými znalostmi jazyka, musel jsem pro úpravu hesla použít chirurgie místo léčení, i když se mi do toho (prostě zničit většinu textu) moc nechtělo ;) --Mluvka (diskuse) 24. 7. 2014, 20:04 (UTC)