Diskuse:Partička (slovenský pořad)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Máme tu článek Whose Line Is It Anyway?, který je o původním pořadu, a tedy asi v podstatě i onom "celosvětovém fenoménu". Pak tu máme Partička (česká verze), což je zřejmě článek o české verzi pořadu. Pak tedy není úplně jasné, jestli tento článek má být obecně o formátu pořadu, nebo o českém pořadu, anebo o stejnojmenném slovenském pořadu. V tom by stálo za to udělat jasno. IMHO by Whose Line Is It Anyway? měl být o tom obecném fenoménu, tento článek o českém pořadu (protože ten je pro nás asi nejbližší, nejznámější) a buď jeho součástí, nebo součástí toho obecného by měla být informace o slovenské Partičce. Anebo by mohla mít samostatný článek, ale pak by asi spíš on měl mít rozlišovač, než aby ho měla česká verze pořadu. --Bazi (diskuse) 1. 3. 2013, 22:29 (UTC)

Není mi to moc jasné, proč jsou ty články zdvojené. Podle mě by se měl tento článek rozdělit do Whose Line Is It Anyway? (obecná část) a Partička (česká verze) nebo ještě spíše Partička (slovenská verze) (část úvodu). I když v Whose Line Is It Anyway? už obecná část je taky.--Ladin (diskuse) 13. 8. 2014, 11:30 (UTC)
Souhlasím. Partička (česká verze) by se pak měla přejmenovat na Partička a slovenská Partička by měla mít článek Partička (slovenský pořad). --Bazi (diskuse) 13. 8. 2014, 13:52 (UTC)