Diskuse:Ota Zaremba

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

"Své nacionalistické postoje vyjádřil i tím, že ze svého sportovního klubu vyloučil sportovce romské národnosti." A to je myšleno vážně? Ví autor, co je to nacionalismus? Cikány vyházel, protože ho jeden okradl. To souvisí s jeho osobní zkušeností a ne s politickým přesvědčením. 82.150.169.39 17. 7. 2010, 00:18 (UTC)

Ano, myslel jsem to vážně. Právě proto, že ho údajně jeden Rom okradl, ale vyházel z klubu všechny. Kdyby ho okradl bílý, to by taky vyhodil všechny bílé? A výroky že nemá rád cikány a židy a že bude spolupracovat jen s bílými nejsou nacionalistické? Ty jsou podle mě dokonce rasistické.--Senimo 17. 7. 2010, 05:33 (UTC)
"Kdyby ho okradl bílý, to by taky vyhodil všechny bílé?" Těžko říct, žádný bílý ho neokradl. "A výroky že nemá rád cikány a židy" Tohle by řeklo 90% národa a přesto to nejsou nacionalisté. "a že bude spolupracovat jen s bílými nejsou nacionalistické?" Ve své podstatě ano, ale u něj podle všeho nevycházejí z žádného vlasteneckého přesvědčení, nýbrž ze špatné zkušenosti. "Ty jsou podle mě dokonce rasistické." Tak to je krapet absurdní, ne? Mimochodem kdyby byly, měl by popotahování s policií, a to neměl.