Diskuse:ON Semiconductor

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Reaguji na šablonu: Urgentně upravit

Textově je to přeloženo vše z anglické verze článku. Chtělo by to hodit do stejného vzhledu, ale infobox kompatibilní s cs verzí tvořit neumím a nemám čas ani chuť se to učit (Když to konec konců může udělat někdo, kdo se na to specializuje).

Definice v úvodu je upravena a nějaký text ještě doplním, ale trochu mne překvapuje, že článek žijící dlouhodobě (dokonce ve stručnější podobě) na čtyřech dalších mutacích, není pro českou verzi dost dobrý.

Pokud někoho, mimo ten infobox, napadá ještě nějaké další vylepšení, tak jej zde prosím uveďte. --JIP-cz 10. 3. 2011, 12:31 (UTC)

Podle mne byl problém spíš v tom, že jste překlad "nepročistil" - zbyly tam nepřeložené kategorie, nadpisy, anglismy atd.--Ioannes Pragensis 10. 3. 2011, 12:59 (UTC)
Jj. Asi jo, ale to pročištění jsem plánoval nechat na někom kdo často dělá věci jako infobox (tak trochu jsem doufal, že se toho někdo ujme). Ale už jsem to udělal včetně toho infoboxu. --JIP-cz 10. 3. 2011, 14:07 (UTC)

Ještě bych tam chtěl přidat logo z německé verze, ale nevím jak na to. Odkaz na logo je zde: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/f/fb/ON_Semiconductor_Logo.svg

--JIP-cz 10. 3. 2011, 14:07 (UTC)