Diskuse:Nouzový brzdový asistent

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Španělsky[editovat zdroj]

Nouzová brzda posilovač (v angličtině nebo BAS systémem asistence při brzdění), je systém podpory brzdění v kritických situacích vyvinutý společností Mercedes-Benz.
Mercedes-Benz potvrdil, že v nouzovém brzdění, řidiče reakce je pomalá menší než to, co auto a můžete postupně zvyšovat tlak na brzdy, jak se budete blížit dopad. Jako výsledek, delší brzdná dráha.
Abyste se vyhnuli tomuto zvýšení, vymyslel systém, který hraje při nouzovém brzdění, a pokud ano, s plným výkonem brzdění, pokud řidič nedělá.
K interpretaci, pokud je nouzového brzdění, BAS měří rychlost, při které si uvolníte pedál plynu a brzdy se vztahuje, a tlaku, s níž je toto hnutí.
Je vždy pracuje v kombinaci s ABS.
(strohý strojový překlad) --W.Rebel 8. 10. 2010, 12:42 (UTC)

Německy[editovat zdroj]

Brzdový asistent (BAS), je zařízení v automobilu, která zajišťuje, že při tlaku na brzdový pedál manévry potřebné ke spuštění nouzové brzdy, drasticky snižuje. Základem pro tuto změnu charakteristických brzdy zisk musí být v depresi, mimo jiné, rychlost, s jakou brzdový pedál, doba mezi posledním puls plynu a brzdový pedál (nouzové brzdění) a rychlost, s jakou pedál akcelerátoru je propuštěn. Kolo-zamykání se tím brání anti-lock brzdový systém (ABS). "BAS" je registrovaná ochranná známka (třídy 09 a 12) Daimler AG, Stuttgart. (strohý strojový překlad úvodu) --W.Rebel 8. 10. 2010, 12:44 (UTC)