Diskuse:Nottingham Open

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Kacir v tématu „Návrh na sloučení

Návrh na sloučení[editovat zdroj]

Navrhuji sloučit článek s AEGON Nottingham Challenge, jelikož se jedná o stejný turnaj – ve stejném místě, stejném povrchu, akorát čtyři roky hraný v jiné kategorie. --Charliechytrak (diskuse) 12. 6. 2022, 21:33 (CEST)Odpovědět

Pro návrh je třeba vložit šablony {{přesunout}} do obou článků, aby si toho mohli wikipedisté všimnout, resp. sloučení nebylo v budoucnosti napadnutelné jako skryté, netransparentní.
Otázka je, jakou cestou se vlastně vydat. Existují dva krajní přístupy, francouzský – nasypat všechny turnaje, které se hrály na jednom místě do jednoho článku, a německý – pro každý z faktického hlediska samostatný turnaj, mít vlastní článek (ATP Challenger Nottingham/2/3).
Z technického, faktického hlediska se u Nottingham Open a Nottingham Challenge IMO jedná o různé turnaje, viz:
Web ATP/Past Winners: Open 2017–2022 x Challenger-2 2011–2014
kódy ATP: 7740 (Open) x 6286 (Challenger-2)
En wiki má vedle Nottingham Open ještě Nottingham Trophy, kam by předně měli vítězové patřit.
Na druhou stranu i z turnajového profilu ATP plyne, že organizátoři ročníky fakticky považují za jeden turnaj, když uvádí: Notable winners include Steve Johnson, who lifted the trophy in 2013, followed by Nick Kyrgios a year later, tedy zmiňuje šampiony 2013 a 2014, kdy se jednalo o challenger (pro nějž máme vlastní článek).
K přesunu mám neutrální a nevyhraněný postoj, obě možnosti – sloučení i oddělení, považuju za možné. --Kacir 13. 6. 2022, 09:21 (CEST)Odpovědět