Diskuse:Mikalojus Konstantinas Čiurlionis

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tak to vypadá, že umísťovat obrázky do článků mohou jen vyvolení, bez ohledu na to, že na Commons již jsou umístěny. Budiž. Tak se tedy Vy vyvolení snažte, když už já tu možnost nemám. Děkuji. --Kusurija 2. 6. 2009, 17:21 (UTC)

Vyvolení jsou v tomto případě ti, kteří neudělají syntaktickou chybu v šabloně. Také se mi to často stává, ale obvykle hledám chybu u sebe. Chyba byla patrně ve špatně uzavřené závorce kolem data, s níž si parser neporadil. Jiný kolega to opravil. --Postrach 2. 6. 2009, 17:30 (UTC)
Zdravím, problém byl asi v tom, že místo mezer děláte podtržítka (_) a místo parametru File:název obrázku nebo Soubor:název obrázku tam máte Vaizdas:název obrázku. Když napíšete File, platí to na všech Wikipediích, avšak Soubor nebo Vaizdas funguje jen na těch lokálních. --Podzemnik 2. 6. 2009, 17:32 (UTC)
Děkuju moc, tak s tímhle bych si opravdu neporadil a nečekejte to ode mne. Moc jste mi pomohli!--Kusurija 2. 6. 2009, 17:44 (UTC)

Ad galerie: Navrhoval bych ji silně zredukovat a nahradit odkazem do commons. Chudák ten, kdo si tenhle článek otevře na mobilním telefonu nebo pomalejší lince. --Postrach 3. 6. 2009, 11:50 (UTC)