Diskuse:Masky (Star Trek: Nová generace)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ahoj, chci se optat, není tohle tak trochu nevhodný rozlišovač? Neměl by tam být Star Trek namísto toho dle jiných vzorů? --Chmee2 17. 6. 2011, 10:30 (UTC)

Ahoj, přemýšlel jsem nad tím, ale už tu máme článek Masky, který pojednává o knize a má také co do činění se Star Trekem, Novou generací. Takže buď bychom museli vytvořit nějaké komplikované rozlišovače (Např. Masky (Star Trek, epizoda) a Masky (Star Trek, kniha), jinak by se to mohlo plést – jeden článek s rozlišovačem a druhý bez rozlišovače o tom samém tématu. Nejprve jsem chtěl napsat autorovi hesla Masky a probrat to s ním, ale pak jsem následoval způsob, který byl již nalinkován v šabloně {{Star Trek TNG}}, aby se nemusely opravovat odkazy. --Wespecz 17. 6. 2011, 10:39 (UTC)
Nicméně takto je to dost nejednoznačné a není to očekávatelný rozlišovač. Pokud bych psal o tomto heslu jinde, fakt by mne nenapadlo dávat do rozlišovače epizoda :) Taktéž v kategorii se dá najít Bratři (Star Trek, 1. sezóna), takže je otázka, jestli někdo kdys neřešil podobný probém. Tenhle rozlišovač mi ale fakt nepřijde vhodný --Chmee2 17. 6. 2011, 12:14 (UTC)
To je pravda s tou očekávatelností.
Podobný problém je s těmi bratry, kdy existují dvě identické epizody toho jména. Pokud navrhneš vhodnější řešení obou problémů a lepší rozlišovače, může se přesouvat. --Wespecz 17. 6. 2011, 12:49 (UTC)