Diskuse:Marek Dalík

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Vojtasafr v tématu „Lež nebo citlivé zamlčení některých údajů?

Nevím jak jste přišli na datum a místo narození Marka Dalíka, ale asi by jste si to měli ověřit líp. Narodil se v Brně a to 14.1.1975.

Pokud to máte zjištěno z relevantních zdrojů, můžete to opravit sám – viz editujte s odvahou a ověřitelnost. Jirka O. 18:13, 26. 8. 2007 (UTC)


návrh úpravy prvního odstavce[editovat zdroj]

Marek Dalík (* 14. ledna[1] 1975 Brno[2]) je někdejší tajemník (V rozhovoru [3] sám popírá, že by byl Topolánkovým tajemníkem nebo poradcem v jeho funkci premiéra) českého premiéra Mirka Topolánka, často kritizovaný médii a opozicí za údajné neetické metody, ale i straníky pro nadměrný vliv na Topolánka. Přepasla bych to spíš na:

Marek Dalík (* 14. ledna[1] 1975 Brno[2]) je někdejší tajemník českého premiéra Mirka Topolánka, často kritizovaný médii a opozicí za údajné neetické metody, ale i straníky pro nadměrný vliv na Topolánka. Sám však v rozhovoru [3] popírá, že by byl Topolánkovým tajemníkem nebo poradcem v jeho funkci premiéra.

Lež nebo citlivé zamlčení některých údajů?[editovat zdroj]

10.května 2011 "Rozhodně jsem po nikom žádné peníze nepožadoval."

25.7.2017 "Vždyť tam rozpory nejsou, jen jsem neřekl úplně všechno."

25.7.2017 "Takže já se přiznávám k tomu, že jsem se na tomto podílel. Tu částku na té schůzce druhé Pražské vyřkl pan Výboh, a já jsem ji potvrdil, k tomu se přiznávám, ano."


25.7.2017 4.9.2014 Svědecká výpověď Miroslava Výboha, lobbisty s úzkými vazbami na premiéra Fica: "Ja osobne som nepočul, že by pán Dalík sa pýtal a neviem si to predstaviť, že by si pýtal úplatok."

Dobrý den, diskusní stránky u článků jsou určeny k diskusi o obsahu článku, nikoli k vkládání komentářů a názorů. Prosím, respektujte to. Podobné komentáře patří do internetových fór, nikoli do Wikipedie. Pěkný večer přeje --Vojtasafr (diskuse) 25. 7. 2017, 22:27 (CEST)Odpovědět