Diskuse:Městské muzeum Žamberk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kategorie: okresy[editovat zdroj]

Pro Ben Skála. Do článku Městské muzeum Žamberk jsi přidal kategorii okres Ústí nad Orlicí. Nemám nic proti Ústí nad Orlicí, ale myslím, že po reorganizaci samosprávy, tedy zrušení okresů a ustavení krajů a pověřených úřadů, postrádá tato kategorie smysl. Stejně tak by se tam mohla dát kategorie:Okres Žamberk, protože ten byl okresním městem někdy od roku 1848 (?), kdy ještě Ústí okresem nebylo, do roku 1960. To však není podstatné, podstatné je to, že Žamberk není v okrese Ústí nad Orlicí, ale v Pardubickém kraji. Tebou zadanou kategorii neměním, aby někdo neřekl, že se k tomuto článku chovám majetnicky a taky doufám, že moje připomínka nebude klasifikována jako osobní útok, jak se mě už několikrát stalo. Zdraví --Aqualung 15:36, 23. 7. 2007 (UTC)

Přeji pěkný den. Okresy zrušeny nebyly, byly zrušeny jen okresní úřady. Na dělení na okresy je založen celý zeměpis ČR na Wikipedii.--Ben Skála 19:27, 23. 7. 2007 (UTC)
OK, beru na vědomí, dodatečně jsem zjistil ze starších diskuzí, že je tomu tak. Doufám že se na mě nezlobíš, chybami se člověk učí a konec konců, je to jenom diskuze. --Aqualung 21:33, 23. 7. 2007 (UTC)
Jasně. V pohodě. Nic se neděje. --Ben Skála 20:04, 24. 7. 2007 (UTC)

Abych předešel pochybnostem o možnosti porušení autorských práv předesílám, že jsem k úpravám článku Městské muzeum v Žamberku použil oficiální textové materiály Městského muzea v Žamberku, které byly použity i k tvorbě stránek města Žamberka. K jejich zveřejnění ve Wikipedii jsem obdržel souhlas ředitelky muzea PhDr. Marie Otavové. Počítám ještě s jejich doplněním odpovídající fotodokumentací. Jedlickak