Diskuse:Louka (Vojníkov)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Louka na Otavou, to se na posledy používalo v 50. letech. Můžete uvést zdroj pro své tvrzení.--Juan de Vojníkov 19:43, 15. 7. 2006 (UTC)

Vážený kolego, názvy katastrálních území se obvykle nemění a zůstávají oficiálnímí názvy stále. Platné jsou oba názvy. Louka jakožto název místní části a ZSJ, a Louka nad Otavou jakožto název katastrálního území. Jinak doporučuju Územně identifikační registr ČR. Má jen jednu chybu - bohužel jsou zde u jednotlivých obcí uvedeny pověřené obecní úřady a úžady obcí s rozšířenou působností ke stavu k 31. prosinci 2004, a jak možná víte (či nevíte), došlo k 1. lednu 2005 k přesunu některých obcí mezi kraji a tím i ke změně hranic těchto obvodů. Nicméně dotyčné změny si lze zjistit ve sbírce zákonů, která je i na netu. Pokud jde o Vojníkov, tak tady máte seznam místních částí obce Vojníkov, zde seznam katastrálních území obce Vojníkov, a zde seznam základních sídelních jednotek obce Vojníkov --Kirk 20:16, 15. 7. 2006 (UTC)

Kirk:neměl by se tento článek rovnou převést na Louka nad Vltavou, místo redirektu? Protože přeci jenom spíše zde budeme hovořit o k.ú. nežli o části obce.--Juan de Vojníkov 15:22, 16. 7. 2006 (UTC)