Diskuse:Lindy hop

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zběžně jsem kouknul na Google a česky je i lindy hop (malým písmenem jako jiné názvy tanců), třebaže se, zřejmě pod vlivem en:, píše i Lindy Hop. Přikláněl bych se k přemístění na Lindy hop a psát v textu článku lindy hop, ale tancům vůbec nerozumím, takže bych to nechal na někom, kdo si troufá. Miaow Miaow 16:03, 12. 7. 2005 (UTC)


Zakládající autore tohoto článku, reaguji na Vaše maily. Platí zde pravidlo Editujte s odvahou. Pokud máte dojem, že některá z mých úprav nebyla správná, tak to prostě upravte, nejlépe tak, že zdůvodnění opravy dáte do shrnutí editace, případně (je-li to možné) uvedete přímo do člán doplňující informace, ze kterých by bylo jasné, proč je onen tvar lepší.

Jinak je lepší diskutovat přímo na diskusní stránce článku (to je zde) a ne mailem. To proto, aby ostatní věděli, o co se jedná a možná někdo na ono téma také něco ví a se svými znalostmi se zde podělí. --Luděk 16:07, 12. 7. 2005 (UTC)

K dobrému článku to má asi ještě dost daleko. Pominu-li formální problémy, jako je nedodržování českého pravopisu či nepřehledné tříštění textu na krátké jednovětné odstavečky, tak v článku především chybí k celé řadě údajů reference (zdroje). --Vojtech.dostal 9. 5. 2011, 10:47 (UTC)