Diskuse:Lev Skrbenský z Hříště

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Odstranil jsem zcela neodůvodněnou šablonu přesnost. Článek má zdroj od začátku a nevidím žádné rozdíly v informacích mezi zdrojem a článkem. Cinik 06:16, 16. 1. 2006 (UTC)

Ještě pro Jvana k používání šablon: pro článek bez zdroje se používá šablona bez zdroje (zdoj zde ovšem je), šablona přesnost či celkově zpochybněno se udává, když se článek rozchází se zdroji. Vzhledem k tomu, že tento článek není ani jeden případ a Jvano neuvedl žádný důvod pro šablonu přesnost (jen evidentně lživé shrnutí editace), šablnu přesnost jsem odstranil. Cinik 06:26, 16. 1. 2006 (UTC)
Ještě třetí věc: tahle encyklopedie se vyvíjí a u nehotových článků se IMHO můžeme obejít bez zdrojů, pokud: 1) informace v článku jsou nekontroverzní či 2) nikým závažně nezpochybňované. Pokud ale článek někoho označuje za zločince, přináší informace, které jsou nějakým jiným způsobem kontroverzní, nebo je jeho obsah přednětem sporu mezi wikipedisty, tak by zdroje měly být uvedeny, nebo by měla být přidána šablona bez zdroje. Cinik 06:59, 16. 1. 2006 (UTC)

Seminář v Olomouci[editovat zdroj]

Jednalo se o Teologickou fakultu, nebo o seminář nezávislý na fakultě? Cimmerian praetor 28. 2. 2011, 18:11 (UTC)