Diskuse:Kotýz

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

naučná stezka vede naopak z Kokoulovy Hory přes obec Slavíky

Recenze v rámci spolupráce se studenty[editovat zdroj]

Zdravím, dle dnešní dohody na semináři připisuji návrhy na vylepšení hesla. Můžete, ale nemusíte se jimi řídit, je to zcela na Vás a na Vašem zvážení.

  • doporučil bych rozpracovat úvod hesla na 2 - 3 odstavce, udělat ho více kompaktně. Často se stává, že se v úvodu informace opakují se zbytkem článku, to nevadí. Úvod by měl shrnovat ve zkratce celý článek.
  • Heslo z větší části zcela bez referencí. Reference je potřeba doplnit, je to jedna ze základních podmínek pro získání zápočtu.
  • Podívejte se ještě jednou prosím na sekci historie, ke konci je tam věta, co nedává smysl. Pravděpodobně tam někde uteklo nějaké slůvko.
  • Zkusil bych větu „Stěny skal jsou tvořeny šedými devonskými biodetritickými vápenci s charakteristickou uzlovou strukturou…“ přepsat do jednodušší češtiny. Tak, aby to bylo více jasné hned na první přečtení, co autor myslel.
  • Proházel bych pořadí vět v sekci ochrana. Píše se tam o trnovníku a nápravách chyb bez vysvětlení, proč a co a jak, načež se pak píše o imisích a až o dva další odstavce je vysvětleno, co se bude dělat s trnovníkem. Pokusil bych se to nějak logicky navázat.

Jinak obecně heslo je pěkné, myslím si, že po formální stránce dobře zvládnuté. Jen bych skutečně zapracoval na úvodu a dodal reference. Kdybyste potřebovala s něčím poradit či pomoci, napište. S pozdravem a hodně zdaru! :) --Chmee2 (diskuse) 1. 11. 2012, 19:51 (UTC)