Diskuse:Kohoutov (národní přírodní rezervace)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Náměty na vylepšení hesla v rámci semináře[editovat zdroj]

Dobrý den, vkládám náměty na případná vylepšení, která bych osobně udělal:

  • V sekci Flóra/Fauna linkujete druhy z latinských názvů. To bohužel není standart, jak se to má dělat. Linkuje se z českých názvů druhů. Bylo by potřeba to předělat a ponechat latinský název kurzívou, ale bez odkazu.
  • V sekci historie zcela chybí informace o tom, kdy bylo území vyhlášeno, kým, jakou vyhláškou, jestli bylo v čase rozšiřováno, či přehlašováno. Doplnil bych.
  • Když se podívám do odkazovaných zdrojů, poměrně snadno vidím, že se na území vyskytuje více druhů, než které v hesle uvádíte. Jedná se například o významného roháče. Heslo tedy působí dojmem, že není zcela dopracováno/vyčerpáno. Doporučil bych se znovu podívat do odkazovaných zdrojů, případně dohledat další a heslo se pokusit doplnit a udělat ho více komplexní.
  • Heslo je založeno v podstatě jen na dvojici zdrojů. K NPR bude dostupných zdrojů určitě více, našel bych ty další a heslo rozšířil.

S pozdravem --Chmee2 (diskuse) 13. 12. 2012, 06:34 (UTC)

Je to jiné označní, nebo je to zabarvené?

Neměnil se rozsah toho území? Já tam na severozápadní straně našel stromy, co jakoby dříve patřili do nějaké rezervace.--Juandev (diskuse) 1. 9. 2014, 15:42 (UTC)