Diskuse:Kožich

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Slovo kožich může mít i další slangové a hovorové významy (např. lidské ochlupení na některých místech lidského těla)**--MiroslavJosef 17:37, 1. 2. 2008 (UTC)

Jistě, taky se tomu říká bobr a kdoví jak ještě, ovšem nedomnívám se, že když někdo vyťuká do vyhledávání slovíčko "kožich" nebo jej použije jako odkaz z článku, bude mít na mysli ochlubení jednoho konkrétního savce, zpravidla ženského pohlaví ;o) Rozcestním by měl být spíše smysluplný než vyčerpávající, zvláště slangové výrazy u nichž pravděpodobnost, že k nim někdy vznikne článek je velice nízká, v něm být IMHO nemusí... --Šandík 17:57, 1. 2. 2008 (UTC)

Nejsme ve při, souhlasím, nicméně už teď jsou tam 3 různé významy. Nezapisoval jsem tento výraz proto, že se mi to nezdálo vhodné - jinak já sám osobně jsem pro maximální úplnost všech možných i nemožných výrazů (v tomto ohledu jsem maximalista), mám za to, že WIKIPEDIE by měla být v tomto smyslu vyčerpájícím zdrojem všech dostupných informací ** čeština je (bohužel či naštěstí) velmi bohatý a dost pružný jazyk, ale s tím nikdo z nás nic nenadělá **--MiroslavJosef 18:12, 1. 2. 2008 (UTC)

Chrám i tvrz ;o) --Šandík 18:15, 1. 2. 2008 (UTC)