Diskuse:Koňaboj

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

...důmyslným rockovým aranžím vsazeným na moravskou či slovenskou lidovou píseň jejich hudba vymezuje nový hudební styl folklór-rock... a Koňaboji se tím daří oslovit velmi širokou skupinu posluchačů, a to od starší generace, která zná písničky např. z cimbálovek, až po generaci nejmladší, která díky stále častěji se objevujícím úpravám lidových písní začíná zalíbení ve folklóru teprve nacházet... jsou formulace neověřené a ještě odporující pravidlu o nezaujatém úhlu pohledu.--Horst 13:33, 16. 6. 2007 (UTC)

Reakce na nařknutí z autorských zločinů :)[editovat zdroj]

Je mi líto, ale text o skupině Koňaboj splňuje veškeré podmínky, poněvadž se jedná o oficiální a volně šiřitelnou textovou zprávu vytvořenou vedoucím skupiny (David Řehák = autor stránky o skupině na Wikipedii) a vydanou managerem skupiny (Václav Jansta, http://www.jansta.cz/). Proto je zcela logické, že byla použita např. na stránkách obce Tvarožná. Uveďte prosím text do původní podoby a odstraňte veškeré další signalizační nesmysly, jako např. o nezaujatém úhlu pohledu. O tom, že skupina zaujala široké spektrum posluchačů kupříkladu svědčí skutečnost, že vyhrála v roce 2003 největší folk & country festival Zahrada v Náměšti na Hané. Děkuji a přeji pěkný zbytek dne... --D.rehak 14:01, 16. 6. 2007 (UTC)

Mě je líto víc, ale takto bychom se nikam nedostali, v článku máte pokyny co a jak udělat, tedy odešlete mail o povolení do OTRS a ihned po jeho přijetí bude šablona odstraněna, pokud jste autorem, což prokážete tímto způsobem jde o ochranu Vašich práv, což je i ochranou celé Wikipedie, o nějakém naření ze zločinů nemůže být ani řeč, vidím, že jste to pojal úsměvně. Šablony POV a Neověřeno jsou v článku proto, že a) formulace díky tomu, že je to psáno jako promo text odporují WP:NPOV a b) můžete uvést nezávislé zdroje, takže s jejich odstraněním bych také zatím váhal --Horst 14:11, 16. 6. 2007 (UTC)

Tak tedy ještě jednou :)[editovat zdroj]

Vzhledem k tomu, že se jedná o mé první dílo, tak je téměř jisté, že jsem se dopustil řady chyb. Ovšem stále tápu v systému jejich odstranění. Jednak nevím co mám zaslat na OTRS a dalším problémem je, jak se férově setřást všech dalších varování... Díky za pomoc.--D.rehak 14:25, 16. 6. 2007 (UTC)

Chyby samozřejmě nevadí, jde o to, že za autora se může prohlásit každý, tedy - jak může někdo vědět, že např. já nejsem autorem textu, nebo jak se dozvíme, že jste autorem Vy...

Na stránkách odkud je text, je určitě e-mailová adresa, (chápu dobře, že Vaše), pošlete z ní tedy e-mail na adresu OTRS (info-cs@wikimedia.org), s textem, že jako autor Vašich stránek souhlasíte se zveřejněním textu o skupině na Wikipedii.. S úpravami Vám teď pomohu, co budu vědět--Horst 14:34, 16. 6. 2007 (UTC)

OK, souhlas s uveřejněním textu o skupině byl na Wikipedii zaslán... další kroky?--D.rehak 14:53, 16. 6. 2007 (UTC)

Napsal jsem mírně úvodní větu, zkuste to nějak doplnit ono je stejně lépe slovy bez superlativů, protože světová skupina to není a ani články o nich nemají vychvalovačný styl, prostě tak aby to na čtenáře nepůsobilo jako reklama ale jako neutrální popis skupiny (dle WP:NPOV - tam najdete více informací), šablonu o porušení práv tam zatím ponechte, ihned jak dorazí mail se odstraní. Tak snad všechno, doufám, že Váš první článek tady nezůstane posledním a Vás malé zdržení neodradí, jde nám o ochranu projektu (a práv autorů na internetu také), díky eště jednou za pochopení--Horst 14:58, 16. 6. 2007 (UTC)

Já zase děkuji za pomoc a trpělivost... no a nakonec jsem to stejně trošku předělal :) --D.rehak 15:00, 16. 6. 2007 (UTC)

Čekání na Godota?[editovat zdroj]

Tak jak to bude s tím supr bannerem o autorských právech, co se mi tyčí na stránce? Text jsem na OTRS odeslal už před týdnem a pořád nic... konec konců stejně ten nově napsaný text je od toho původního značně odlišný, tak nač pořád čekáme předsedo?--D.rehak 14:40, 21. 6. 2007 (UTC)

Pokud se značně liší, tak už tady ten čupr banner nepotřebujete, no ne? --Zirland 08:11, 24. 6. 2007 (UTC)