Diskuse:Katedra českého jazyka a literatury Pedagogické fakulty Univerzity Hradec Králové

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

splnění podmínky významnosti
Dobrý den,
u hesla Katedra českého jazyka a literatury UHK jsem doplnila zdroje. Jedná se o zdroje, které se týkají historie katedry, zaměření katedry a dále jsem uvedla periodikum, které obsahuje články o představitelích katedry a články o akcích, které katedra pořádá. Doufám, že se podmínky významnosti povedlo splnit, pokud tomu tak není, pokusím se o nápravu. Děkuji Nelischka 8. 3. 2010, 15:27 (UTC)

Problém bych viděl v nezávislosti těch zdrojů. Které z nich jsou nezávislé na katedře, jejích členech a mateřské univerzitě? První knihu (Tilkovský) jsem navíc ani nenašel podle ISBN v záznamech knihoven. --Postrach 9. 3. 2010, 05:18 (UTC)
Kniha (Tilkovský) dle isbn lze nalézt, bohužel nevím, jaké stránky využíváte pro toto hledání Vy. V souvorném katalogu ČR (CASLIN) je kniha uvedena. Na problém s nezávislostí se ještě podívám. Nelischka 9. 3. 2010, 17:15 (UTC)
Hledal jsem v Národní knihovně (http://sigma.nkp.cz/) a několika univerzitních. Ad nezávislost: je to podmínka wp:významnosti na Wikipedii --Postrach 9. 3. 2010, 16:19 (UTC)