Diskuse:Karl Kraus

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Do stránky jsem zasáhl mnoha škrty a doplněními. Nicméně jedná se jen o provizorní řešení. Autoři, či lépe řečeno opisovači, projevili naprostou neznalost věci, nemluvě o velmi špatné češtině. Stránku o takto významném autorovi je prostě nutné napsat zcela znovu. Administrátoři zde selhali na celé čáře. Chápu, že mladší generaci je Karl Kraus vcelku neznámý. To ale neomlouvá ignoranci. Než takto, to raději vůbec nic!

Šjoda jen, že se neumíte podepsat ... žádní administrátoři zde nepůsobí takže zde vůastně není jasné o čem zde hovoříte ... pokud máte na mysli správce Wikipedie tak Ti zde věcnou kvalitu článků neposuzují vůbec nijak. Žádní opisovači zde také nefungují. ** Takže závěrem - co sem Vy sám benapíšete tak to zde opravdu uvedeno nebude anem editujte s odvahou, nadávání na cizí práci se zde opravdu příliš nenosí a není vhodné. --MiroslavJosef 26. 9. 2009, 20:44 (UTC)

Děkuji za upozornění - a omlouvám se za opomenutí podpisu. Opisovači jsem mínil ty (toho), kdo text sestavili. Na cizí práci nehodlám nadávat, ovšem za předpokladu, že se opravdu jedná o práci. Zde jde o bezmyšlenkovitou kompilaci. Slovo "administrátor" jsem použil z neznalosti - ve Wikipedii se pohybuki teprve krátce.

Vzhledem k tomu, že Wikipedii upřímně fandím a snažím se svými slabými silami přispívat k jejímu zlepšování, mám za to, že je zcela namístě nazývat věci pravým jménem: chybu chybou, neznalost neznalostí. Uvědomuji si, že psát do diskuse znamená vlastně tak trochu mluvit do tmy.

Pravidla jsem si pročetl. Jakmile mi to čas dovolí, chci se přihlásit jako odborník (filosife, sociologie, německá literatura). Děkuji za pochopení a omlouvám se za začátečnické chyby. V budoucnu se budu snažit se jich vyvarovat.


Jan Zmatlík e-mail: jank48@gmail bytem tč. v Praze na Žižkově telefon? 773 130 126