Diskuse:Jaromír Klepáč

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jedná se o propagační informaci Jaromíra Klepáče. Autor jí dává ke své propagaci. Autora osobně znám a není mi známo, že by měl námitky proti jejímu šíření. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 83.208.53.236 (diskuse)

Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

Petr K. 08:54, 1. 4. 2007 (UTC)


STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Japo ¿ 12:58, 3. 4. 2007 (UTC)

Je zajímavé, že údaje o účasti v soutěžích u jednoho mladého umělce nikomu nevadí, u druhého se strhne mela. Dovoluji si požádat Hosta s Japa, aby si něco přečetli o vyváženosti a objektivnosti Wikipedie.
Asi je nejlepší když si současní umělci,a nejen umělci, píšou stránky sami o sobě...všichni jsou nejlepší, nejskvělejší...neobjektivní reklamní články nikdo necenzuruje a namaže.... Chtěl jsem trochu vyvážit a zobjektivnit informace o umělcích mladé a střední generace...ale jestli to někomu vadí, tak se nebudu vnucovat.... -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 83.208.53.236 (diskuse)

není problém v tom, že o někom píšete, ale v tom, že kopírujete texty z cizích stránek. Nejde o údaje, ale o jejich formulaci, která je chráněna autorským právem. Pokud tytéž informace naformulujete jinak, bude to vpořádku. Druhou možností je to, že přímo autor dá svolení ke zveřejnění pod licencí GFDL. Pokud autor explicitní svolení nedá (ať na svých stránkách nebo pomocí mailu systémem OTRS), nemůžre tu být. --Postrach 07:59, 4. 4. 2007 (UTC)

Slova "Stal se vítězem" před výčtem úspěchů jsou naprosto obvyklou formulací, to by už člověk nesměl mluvit. Docela by mě zajímalo, kdo má slova "stal se vítězem" chráněna jako své autorské dílo.Může se použít slovo "Zvitězil"? Nemá to taky někdo chráněné? Vyřešilo by se to změnou tohoto slova? Taky by mě zajímalo, zda je autorským právem chráněno sousloví "Polibte mi prdel" abych někoho náhodou nepoškodil v jeho právech. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 83.208.53.236 (diskuse)

Vložený odstavec byl slovo od slova zkopírovaný. Vyřeší se to tím, že text bude jiný. Že se shoduje jedna holá věta, nevadí. Že celý text, ano. Mimochodem: v diskusi se podepíšete čtyřmi vlnovkami (~). --Postrach 09:00, 4. 4. 2007 (UTC)

Děkuji,konečně věcná připomínka. Uf. Snad je to konečně dobře.Začínám pana Klepáče a ty jeho "nesmysly" nenávidět.--83.208.53.236 13:00, 4. 4. 2007 (UTC)