Diskuse:Ivana Totter

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Doporučuji autorovi kapitoly "Vzdělání a profesionální kariéra", aby ji celou přepracoval tak, aby uváděla pouze nepochybná fakta a ne subjektivní interpretace a obhajobu paní Řápkové. Nechť nechá na čtenářích, aby si sami udělali názor. Pokud není schopen nahlédnout, že současný stav nesplňuje požadavky kladené na encyklopedické heslo, ať alespoň opraví ty nejhrubší gramatické chyby:

- odstavec 2: "... se objevili informace ..."
- odstavec 3: "... skutečnosti ... byli zjevně fabulovány ..."-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Kareld67 (diskuse)
Editujte s odvahou--Zdenekk2 8. 9. 2010, 22:48 (UTC)

Neuvěřitelné, jak teď heslo vypadá – je složeno prakticky jen z velmi naivní obhajoby paní Řápkové proti všem těm nepravdivým mediálním výmyslům… Dal jsem tam NPOV a zkusím si do konce měsíce najít čas to přepsat. --Lukax 12. 9. 2010, 10:42 (UTC)

Nevím, proč by měl autor údajně přepracovat vzdělání Řápkové, pokud správně čtu, není tam nic, co by se dalo vyvrátit. Neobjektivita článku by byla v případě, že by tam byly sděleny pouze jednostranně zaměřené skutečnosti. V kapitole je jasně uvedeno, že její studium je obestřeno pochybnostmi, ale také jasně uvedeno, že jí nebylo nic dokázáno. Proto prosím dodžujme presumci neviny. Jestli máte kolego nějaká mindrák, nevylejvejte si ho prosím na paní Řápkové.:-)-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Gabinečka (diskuse)

V článku mají být pouze ověřená (zdrojem doložená) fakta. Jakékoliv spekulace (ať už se o nich psalo v médiích či nikoliv a ať už jsou pozitivní či negativní) nemají v encyklopedickém článku co dělat.--Zdenekk2 12. 10. 2010, 19:47 (UTC)

Neencyklopedické[editovat zdroj]

Mám pocit, že tento "článek" nemá příliš velkou encyklopedickou hodnotu. Kromě obhajoby a spekulací ohledně této primátorky zde nejsou uvedeny žádné encyklopedické údaje, to by zde tak mohl být i článek o Františkovi Dubovském, který se proslavil tím, že opisoval u státnic, přitom to není pravda, protože naopak od něj opisoval Jindřich Připínáček.

Za encyklopedické informace bych považoval pouze to, co se týká její činnosti jako starostky/primátorky města Chomutova (funkce řadového poslance nebo neřadového studenta by byly možné shrnout do jedné věty). Základní milníky, které získala pro město Chomutov - tedy získání statutu statutárního města, získání vlajky, znaku, založení univerzity a podobně. Ovšem i zde bych byl na pochybách, protože mnozí její předchůdci nejsou méně důležití pro město Chomutov jako takové. --BST

Hezký den! Jde o, řekněme, kontroverzní političku, takže je článek trochu nakloněný směrem k průšvihům, které udělala. Tyto průšvihy jsou ozdrojované novinovými články a i přes úroveň české žurnalistiky jsou takové zdroje dobře použitelné: pokud existuje relevantní diskuze k pravdivosti skutečností uvedených na nějakém tom iDnesu, stojí už za to ji zmínit v hesle, ne informaci prostě smazat.
Co se rozsahu týče, článek zdaleka není dlouhý, takže to zmíněné naklonění obsahu specifickým směrem by se nemělo řešit mazáním dobře ozdrojovaných informací, ale prostě připsáním toho, co považujete za důležité vy. Zvlášť pokud se ty ozdrojované informace týkají funkce "řadového" poslance. Z hlediska obyvatele Hradce Králové je osoba Řápkové jako starostky cizího města podstatně nezajímavější, než její poslanecká činnost.
Editujte s odvahou. --Lukax 14. 2. 2012, 10:41 (UTC)
Nějak nechápu poslední změny. Byly tam odmazány externí reference které nikam nevedou - vrátily se. Byl editován podle obchodního rejstříku seznam činností v dozorčích radách - vrátily se. To tady tvoří nějaký funclub Velké Ivany? NEzlobte se na mne, ale celá aféra okolo jejího studia nemá žádný význam. Lze jí shrnout do: V roce 2000 začala studovat v Plzni, v roce 2005 skončila. Mezi tím se stala starostkou a měla tak na studia mnoho času. V roce 2009 novináři vytáhli pochybnosti o jejím studiu. Ty se nepodařilo ani vyvrátit, ani řádně potvrdit. Ta diskuze okolo toho tématu byla mnohem rozsáhlejší, než se tu uvádí, ale pro někoho, kdo to bude číst za pět let naprosto nezajímavá.
Její role je především role starostky/primátorky Chomutova - kde má za sebou povýšení města (smazáno), zavedení parkovacích zón, kauzu Kamencové jezero, kauzu Rabas, astronomické zadlužení města na mnoho let (bude možné zdrojovat za rok, za dva), předvolební akci hrající na rasistickou strunu s exekucemi sociálních dávek.
Její role poslankyně je pouze v podání jednoho jediného zákonu, který za pomoci tří domluvených osob (starosta, exekutor, policista) dokázal zničit jakéhokoli chudšího člověka, a který byl naštěstí senátem zamítnut.
Na iDnesu je každou chvíli mnoho různých šťavnatých kauz, a to jsou pro encyklopedii vážně všechny tak zajímavé?
Nevím proč to na mne tak působí, ale mnoho z těch externích odkazů mi přimoná spíš spam, než relevantní odkazy. --BST 14. 2. 2012, 20:39 (UTC)

Konzervativní osobnosti určené k likvidaci?[editovat zdroj]

Mimořádná tvrzení vyžadují mimořádné zdroje -- o tom seznamu konzervativních osobností ale nemůžu najít ani obyčejný novinový článek. Prosím, dodejte je, jinak to tvrzení smažu. --Lukax 14. 2. 2012, 20:59 (UTC)