Diskuse:Humenský vrch

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přesnost[editovat zdroj]

Myslím, že autor při tvorbě smíchal dvě věci dohromady, když přebíral z [1]. Ona ostatně ta doslovná shoda první věty tak trochu zavání copyviem. --Tlusťa 09:36, 7. 9. 2007 (UTC)

Nevím o jaké dvě věci dohromady se jedná !! Jsem místní litoměřický občan, většinu místních reálií znám velmi dobře a to jak osobně tak i z mnoha různých písemných i elektronických materiálů. Podobnost s nějakým jiným textem na Internetu je pravděpodbně čistě náhodná. ** Miroslav Josef Kozák **

Pak tedy dodejte zdroje. Na mnou dodaném zdroji jsou jiné údaje a podle této Vaší editace usuzuji, že z původem dat mám pravdu. --Tlusťa 09:52, 7. 9. 2007 (UTC)

Nechci se s Vámi hádat o cokoliv prostřednictvím Wikipedie - pokud máte svůj zdroj, buďte tak laskav a text opravte a zpřesněte. Pro mne není žádný problém nechat heslo vymazat zcela ještě dnes, ale nejsem si jist zdali se jedná o produktivní řešení problému. Nechci s nikým vést jakoukoliv válku o přesnost, úplnost, věcnost či autorská práva k nějakému textu - Wikipedie je pro mne osobně především moje vlastní zábava a zdroj mého vlastního osobního poučení. Pokud má někdo potřebu se mnou názorově válčit tak já tuto jeho potřebu v žádném případě nijak nesdílím !! ** Omlouvám se, opravdu nerad diskutuji elektronicky ** Miroslav Josef Kozák, Litoměřice ** můj e-mail: mkozak@vozp.cz, tel: 284 021 245 **

Já s Vámi přece neválčím (nikde a s nikým zde neválčím), jen tvrdím, že údaje v článku se liší od údajů jinde. Nejde o názor, o kopec se snad ani názorově válčit nedá. Prostě někde stojí a je nějak vysoký. A o to tu jde. Máte přece nějaký zdroj Vámi vložených informací, třeba je ten můj chybný a pletu se já. Jde jen o fakta, ta je třeba něčím podložit. --Tlusťa 10:15, 7. 9. 2007 (UTC)

Podle mapy se jedná o Humenský vrch 245m nikoliv o Husův vrch (viz zde [2]). Navrhuji přesunout na stránku Humenský vrch a doplnit o infobox hora. Tango 10:18, 7. 9. 2007 (UTC)