Diskuse:Hradubice

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

K návrhu na sloučení[editovat zdroj]

Jsem proti sloučení do článku souměstí, protože si myslím, že ten je jednak možná trochu o něčem jiném, ale hlavně proto, že pojem Hradubice si zaslouží vlastní článek, tak jako ho má třeba Trojměstí. Spíš by měl být článek přepracován a rozšířen (budu-li moci, pokusím se o to). Slaigo (diskuse) 26. 4. 2012, 07:30 (UTC)

Dobře, já to návrhem na sloučení označil ve chvíli, kdy vypršela lhůta k rozšíření subpahýlu a pojem se mi nechtělo smazat. Dalo se udělat přesměrování na odstavec o tomto tématu, ale nechtělo se mi rozhodovat, zda do článku Pardubice, nebo Hradec Králové, proto jsem navrhl souměstí, kde v této souvislosti tato města již zmíněna jsou. V současné chvíli jde o pahýl, proto návrh sundavám. — Gumruch (disk.) 26. 4. 2012, 20:04 (UTC)

Hradubický kraj[editovat zdroj]

Prosím Vás, kdo na tento nesmysl přišel, nějkaý Bc. s MBA? Chápu název silnice a nebo ulice, ale kraj, když navíc Práchovice jsou zcela mimo HK?!!! Domnívám se, že více češtiny a miň anglicismů by nám neškodilo. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 91.231.171.20 (diskuse) 7. 5. 2013, 12:41‎ (CE(S)T)