Diskuse:Horský hotel Desítka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Moc nerozumim zpochybneni tohoto clanku. Na Wikipedii jsou rozhodne slabsi kousky, bez fotografii a pojednavajici o marginaliich. Horsky hotel - pres svuj pitomy nazev - je normalni krkonosska bouda. Tech je tu hned nekolik. Netusim, proc smazat tuto a proc jsou ostatni OK. Bral bych, pokud by nekdo navrhnul, ze misto samostatnych clanku udela dlouhou stranku "Horske boudy v Krkonosich". Soucasny system mi vsak prijde prehlednejsi. Slimejs 14. 2. 2011, 08:43 (UTC)

Podstatou zpochybnění článku je zpochybnění encyklopedické významnosti popisovaného subjektu. Doložení této významnosti se provádí především na základě existence více netriviálních nezávislých věrohodných zdrojů. Bohužel bez tohoto doložení nebude moci článek na Wikipedii zůstat. Pokud mohu poradit, zkuste se porozhlédnout například po regionálním tisku, zda se v něm o hotelu nepsalo. Pokud netriviální nezávislé zdroje nenaleznete, článek bude muset být v rámci udržení kvality Wikipedie smazán. Palu 15. 2. 2011, 00:25 (UTC)
Budem tedy doufat, že tento doklad prvorepublikové krkonošské architektury někdo do "Košic" skutečně nepošle.--Railfort 21. 2. 2011, 06:51 (UTC)
Pokud je to architektonicky významná budova, myslím, že o ní bude nějaký sloupek například v regionálních novinách nebo jinde. Jeden zdroj o ní už v článku vidím a u té Prahy 10 si nejsem jistý, zda jde o nezávislý zdroj. Palu 21. 2. 2011, 10:20 (UTC)
Nevím, zda je významná, spíše typická pro toto období a dle fotografií to vypadá, že na hřebenech bude z té doby i jednou z největších. Píši to tu jen jako doporučení k nechvátání se smazáním.--Railfort 21. 2. 2011, 10:31 (UTC)