Diskuse:Goldstar

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

GoldStar byla v Česku rozšířená značka elektrospotřebičů, např.televizorů (dodnes mi funguje). Četl jsem o ní i na WIKI. Zda má nějakou spojitost s tímto heslem pochybuji, ale zmínka o druhém významu by tam být mohla. --P.Starý 03:41, 12. 4. 2008 (UTC) (Zákupák)

Máte pravdu, na anglické Wikipedii je ro rozcestník, slovo podle ní má hnedle 4 různé významy, ten který máte Vy na mysli je zcela jistě tento :

  • GoldStar, a budget electronics brand that is currently used by the LG Group for air conditioners and microwaves in the U.S. (See also: LG Electronics)

Čili jedná se o spotřební elektroniku značky Goldstar vyráběnou firmou LG Group, v USA známou pod názvem LG Electronics. Ta samozřejmě existuje dodnes.

Zdravím z Litoměřic a přeji krásné jaro ** Miroslav Josef Kozák ** --MiroslavJosef 06:36, 12. 4. 2008 (UTC)

Děkuji za doplnění rozcestníku. Úplně jsem na něj zapomněl.--Faigl.ladislav 11:53, 12. 4. 2008 (UTC)

.. není zač, na to přišel pan kolega Zákupák, já jsem jen reagoval na jeho podnět. Pak kolega Horst (správce) navrhuje ono izraelské pivo přejmenovat, protože koncern LG se mu jeví být podstatně významnější a celosvětově i známější - já sám se do toho pouštěn nechci, stačí mi, že jsem napomohl dobré věci. ** S přáním krásného jara ještě jednou --MiroslavJosef 12:11, 12. 4. 2008 (UTC)