Diskuse:Genesis (sonda)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Doplňky[editovat zdroj]

Sonda byla čtvrtou z poslední doby, která byla určena k výzkume Slunce a větru, jak je psáno ve zdroji. Ale nutno připomenout, že před těmito čtyřmi bylo víc než deset starších se stejným úkolem, např.Explorery. Proto navrhuji formulaci změnit. A když už do toho kecám, tak by bylo možná vhodné vložit i číslo dle Cosparu, odkaz na MEK či Space a na portál. Ale zatím počkám na vyjádření (tak 3 dny), třeba má vkladatel jiné úmysly. Jinak se mi heslo líbí. Souhlas? --Zákupák 12. 8. 2008, 14:18 (UTC)

souhlas, ale nemam prazadny cas a dokonce ted ani chut se na vystavbe heslo podilet. konej dle nejlpsiho svedomi kolego --Zacatecnik 17. 8. 2008, 12:38 (UTC)
Doplněno, nicméně nedostatečně a proto šablonu pahýlu nechávám. Z přidaných zdrojů je možné heslo podstatně rozšířit. --Zákupák 18. 8. 2008, 18:28 (UTC)
Zdravím, heslo jsem trochu překopal, doplnil infobox a další reference. Sonda je součástí programu Discovery, tak jsem touto kategorií nahradil obecnou "Sondy NASA". Ještě přidám navigační box na program Discovery. V článku mi chybí nějaké zhodnocení výsledků mise, takhle to vypadá, že mise je neúspěšná. Myslím, že nějaké nekontaminované vzorky slunečního větru našli. Hezký večer --ZK001 24. 8. 2008, 23:57 (UTC)