Diskuse:FreeBASIC

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele 91.103.165.38

Dvě poznámky pro budoucího možného editora. 1. FreeBASIC není překladač, jak je uvedeno v pravém sloupci. Je to Kompilátor. .... Má oficiální IDE, které není vyžadováno, jen doporučeno. Vytvořený zdr.kod se vždy zkompiluje a pak teprve spouští, a to i v Debug režimu. Tedy každopádně KOMPILÁTOR. 2. Zde uvedené české oficiální stránky neexistují. Založil jsem jiné, které oficiální budou. Zkontaktoval jsem FB team a mám požehnání. Stránka založena začátkem února. Přeloženo do CZ cca 25%. Fórum bude zavedeno po dokončení překladu. Poté ostatní součásti podpory jako např. downloading a další drobky. Adresa je a bude http://freebasic.helltracker.cz. Později mi programátor přidá i HTTPS.

Editovat nebudu, bohužel se neshodnu se systémem Wiki. Článek by chtěl přepracovat hlouběji, chci na něj odkazovat ze svých stránek, ale zatím je to pro ostudu. Chybí zdroje, historie, autorství, podpora 32 bitů je údaj z minulého století, teď se s tímhle dají programovat i apps a dokonce OS mobilů na 16coreARMkách a další. Chce to rozumný screen, nikoliv z verze 0.16 (ještě 16bit). Chce to před editací přelouskat relevantní části EN fóra. Tyto informace můžete dle uvážení využít. Minimálně ale prosím zrušte bestiální chybu "Překladač" (takovéto diletantské chyby ničí pověst Wikipedie) a drobnou chybu v zaniklé české ofiko stránce. Jestli chcete nějaké další info, pošlete dotazy na mail: owner@mail.helltracker.cz (odpověď obvykle trvá déle). Nemám ale ještě všechny souvislosti nastudovány, opravdu je rychlejší a lepší lousknout en fórum.

--91.103.165.38 1. 3. 2016, 05:49 (CET) Zdruvec Gmisiycs PS: Relevance údajů: IP helltracker.cz serverů se shoduje se záznamem IP zde.Odpovědět