Diskuse:FC Bayern Mnichov

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Triquelito v tématu „Přehled medailí

Bayern Mnichov...? Když už překládáme tak tedy: Bavorsko Mnichov :-)-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Wiki-vr (diskusepříspěvky)

Myslím, že Baryern Mnichov je OK. Česky se prostě München neřekne a zase Bayern se nepřekládá. Čtenář to bude asi hledat nejpíše pod tímhle názvem. Ostatní můžou být redirecty. Ale nebráním se ani Bayern München s redirecty. --Miraceti 11:13, 12. 8. 2005 (UTC)
nevím, ale myslím si, že Bayern Mnichov je prostě nejběžnější český výraz pro tenhle tým.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Hypertornado (diskusepříspěvky)

Přehled medailí[editovat zdroj]

Zdar komukoliv! Nejsem úplně spokojen s přehledem medailí – především proto, že jsou tam uvedeny druhá a třetí místa v lize, za ty ale medaile, pokud vím, nejsou. Nehledě na to, že je tu kapitola o trofejích/úspěších, kde jsou získané trofeje beztak uvedeny. A v infoboxu jsou také trofeje zmíněny, často také v úvodu. Pro mě jde o jednoduché „sbírání editací“ a lidé pak doplní šablonu Přehled medailí, aniž by se podívali na jiná místa ve článku. To se týká fotbalových článků obecně, zrovna zde je to alespoň aktuální. --—-—- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 29. 8. 2020, 12:13 (CEST)Odpovědět

A pořád jsem nespokojen :-) --—-—- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 2. 9. 2020, 14:01 (CEST)Odpovědět