Diskuse:Fügnerova (terminál MHD v Liberci)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

No nevím... Zastávka bych do rozlišovače nedával, radši nějaký místní název typu terminál/nádraží MHD. Vozovna se jmenuje Mrštíkova? Já doteď myslel že Tatranská :-). Jinak je škoda, že nemáme lepší fotky, za slunného dne by to nějakou chtělo. --Aktron (d|p) 19:56, 13. 3. 2008 (UTC)

Vozovna leží v ulici Mrštíkova, manipulační trať vede ulicí Tatranskou, kde je zřízena i manipulační zastávka. Nejbližší používanou zastávkou je zast. Rybníček. Ona je ta vozovna v Liberci pouze jedna a pokud se o ní mluví, tak jako o "vozovně" nebo o "vozovně tramvají". Nějaké fotky se chystám udělat, ale od zítřka se tu začíná kopat a přestavovat, takže si budu muset počkat :-). Adam22 19:17, 13. 6. 2008 (UTC)

Terminal pro cestujici nebo mestska trznice[editovat zdroj]

Z terminalu mhd se pomalu a jiste stava mestka trnice kde se neda projit ale uz ani schovat pred neprizni pocasi. terminal byla chlouba Liberce ale ted to je hruza. Jestli pak panove z vedeni mhd mysli na cestujici a ne na sve kapsy jinak by tohle nemohli dopustit.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Wironwiden (diskuse)