Diskuse:Euro-Trance

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pro koho ten článek je? Jako laik mu moc nerozumím. --Miraceti 13:59, 13. 2. 2008 (UTC)

4 Miraceti: Ahoj jsem Dj a hraju rád tento styl, když zamnou chodí ale lidi, že se jim ta hudba hodně líbí, ale že neposlouchají Techno a nebo Disko, tak už občas nemám náladu jim neustále vysvětlovat že to opravdu Techno, nebo Disko není..

Doufám že tímto článkem vymezím názor těm kteří se v této věci neorientují, i když i pro největšího profesionála je to občas těžké:)

Tos to ale moc nevymezil, když tomu nerozumím. Vysvětlil jsi to pro jine Dj, ale ti to už vědí. Je třeba to vysvětlit pro laiky. Představ si, že to vysvětluješ babičce. Nemůžeš používat bez vysvětlení slangová slova. Můžeš to zkusit napravit? Dost by to Wikipedii pomohlo. A asi i Tobě jako Djovi. --Miraceti 20:54, 13. 2. 2008 (UTC)

Zajímavé, že se v tomto článku (narozdíl od anglické verze) úplně zapomíná na swing, přestože právě tento je původním nositelem tohoto pojmu. Je otázkou, zda není úplně scestné vymezovat taneční hudbu jako nějaký žánr; podle mě to je zkrátka jen "hudba vhodná k tanci" (tj. hraná na tanečních zábavách a podobně). Pak to totiž může být stejně dobře twist jako techno.Hugo Draslík 30. 5. 2009, 08:43 (UTC)

Taneční hudba není žádná "hudba vhodná k tanci" ale opravdový žánr, jako rock, hip-hop, a podobně. Taneční hudba má svoje milovníky a jako někdo zasvětí svůj život rocku a nic jinýho mu nedává tak krásný pocity a vše co od hudby chce získat, tak stejně to máme i my, co milujem taneční hudbu. Zdraví Michael.