Diskuse:Erotogenní zóna

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ehm, co ty ilustrační obrázky muže a ženy ilustrují? --Váš Mostly Harmless 07:10, 23. 2. 2008 (UTC)

vkusně nahého těla jako místa s výskytem erotogenní zony. Nemyslim si, že obrázek ženy, jak orálně dráždí chlapovo penis a nebo chlapa, jak hladí ženská prsa, či vaginu by tady prošel a byl vhodný. Na druhou stranu fotku okusování prstů na nohách a nebo škrabání zad a šíje jsem na commons nenašel... ke všemu pak se může stát, že co přijde jako dráždění zon jednomu, nemusí souhlasit druhý. Tyhle obrázky jsou bezemoční a nedají se moc napadnout, že preferují něco, co se jedněm líbí a druhým ne. --Chmee2 10:08, 23. 2. 2008 (UTC)

Dobře, ano, jsou vkusné a nenapadnutelné, ale na druhou stranu...nepřipadají mi, že by dva (nutno říct, že dobré) umělecké akty nějak souvisely s textem článku (ve srovnání se sice graficky odpornou, ale více související ilustrací na pl:Strefy erogenne. --Váš Mostly Harmless 10:37, 23. 2. 2008 (UTC)

na tu jsem koukal taky. Za prvé se mi extrémně nelíbila (muj POV), za druhé si myslím, že se někdo brzo pak ozve, že je celá nahá a za třetí jsem nenašel k ní chlapa, aby byly obrázka chlapa a ženské přibližně takové, které by byly podobné. Jinak ale EsO, osobně mi na těch obrázcích zas tolik nezáleží :) Co byly moje důvody k tomu je tam dát, je tu již napsáno a asi nic dalšího nevymyslím :)

--Chmee2 10:41, 23. 2. 2008 (UTC) Ano, je hnusná, ale když tu nahotu přes půl roku tolerujou i ultraprudérní Poláci...no, možná by stačilo doplnit popisky á la tohle k těm stávajícím fotkám...já to bohužel neumím (moje grafické schopnosti končí obdélníkem v malování)...--Váš Mostly Harmless 13:49, 23. 2. 2008 (UTC)