Diskuse:Dramatická tvorba Henrika Ibsena

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Sloučení[editovat zdroj]

Jestli sloučit nebo ne, je mi vcelku jedno. Ale kolega Frigg to právě rozdělil, takže nějaký úmysl, mít samostatný článek, tam bude. A proč ne? --Brinn (diskuse) 19. 6. 2012, 19:43 (UTC)

Já jsem pro, aby článek zůstal osamostatněn a aby se do článku Henrik Ibsen do sekce DÍLO - DRAMA vypsaly pouze stručné informace o jeho tvorbě. A šablona HLAVNÍ ČLÁNEK by tam samozřejmě zůstala. --Xmark96 (diskuse) 19. 6. 2012, 19:53 (UTC)
Zdravím vás, v rámci projektu amabasadorství zpracováváme se studenty MU Brno články Henrik Ibsen a August Strindberg. Protože jsou oba články plánovány jako poměrně dlouhé, rozhodly jsme se některé části zanořit/přidat dílčí články. Právě se snažím o první rozdělení. Zrovna tvořím ty hlavní informace o tvorbě. Pochopitelně si nechám poradit, máte-li za to, že je to zbytečné, ale zatím bych to aspoň zkusila. Naším supervizorem je jinak Jana Lánová, která naše snažení monitoruje.Frigg (diskuse) 19. 6. 2012, 20:32 (UTC)
V tom případě je to jasné, pokud budete ještě na tomto specializovaném článku pracovat, je sloučení zbytečné. Pokud můžu navíc doporučit, využijte šablonu {{Pracuje se}}. V případě jakýchkoli dotazů se na mě nebo kohokoli jiného samozřejmě obraťte. Ať se daří. --Brinn (diskuse) 19. 6. 2012, 20:37 (UTC)
Dobře. Díky za upozornění.Frigg (diskuse) 19. 6. 2012, 21:03 (UTC)