Diskuse:Deep throat

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tenhle článek tedy nic moc, praktice samotné se v podstatě nevěnuje, je spíš o jejím zobrazení v médiích. Tomu je naopak věnováno až příliš místa, navíc v takovém reklamním stylu. Leckteré výroky jsou těžko ozdrojovatelné (kdo s tím nejvíc proslul atp.). Popravdě řečeno, z článku považuji za encyklopedický víceméně jen úvodní odstavec a obrázky. --Tchoř 28. 1. 2009, 00:32 (UTC)

Musím souhlasit, text v tomto stavu je poměrně neencyklopedický ... předvedla pozoruhodný výkon, ... Little Oral Annie je pravděpodobně nejoblíbenější pornoherečka 80. let,... dosáhla za provádění tohoto aktu legendárního postavení... atd., takovéto výroky je nutné doložit zdroji a upravit styl. Jinak článek také až moc popisuje kariéru hereček, což není jeho předmětem zájmu. --Kacir 28. 1. 2009, 00:41 (UTC)

Zatím tu neencyklopedickou část o tom jak která "herečka" vynikla odstraním. Pokud si někdo myslí, že je to upravitelné, může to zrovna tak upravit z historie (a nebude to tu zatím dělat ostudu). --Tchoř 17. 7. 2009, 21:13 (UTC)