Diskuse:Declan Galbraith

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Misto bydliste a jine upravy[editovat zdroj]

Udaj, ze zije v Hoo pobliz Rochesteru se traduje na ruznojazycnych strankach Wikipedie (anglicke, francouzske, polske, ceske...), ktere to ocividne prebiraji jedna od druhe, aktualnost toho udaje se mi ale nikde nepodarilo overit. Nejspis to pochazi ze zakladajici stranky v anglicke Wikipedii z r. 2006, jejiz silne reklamne vyznivajici ton dela dojem, ze ten text byl opsan z Declanovy tehdejsi webove stranky (ne jako ze bych se s nim kamaradil^^, ale pod timhle zkracenym jmenem se casto uvadi v mediich, jakoby ho pouzival coby pseudonym). Zivotopis na jeho aktualni oficialni webove strance se zabyva ciste jeho hudebnim profilem, neuvadi zadna data ze soukromi. Neni ani uplne jiste a jen velmi tezko dohledatelne, jestli to jeste vubec tenkrat, kdyz autor zakladal tu stranku na anglicke Wikipedi byla pravda, i kdyz lze vychazet z toho, ze ano a i dnes se mi to jevi jako vic nez jen dobre mozne. Proto jsem ten udaj ponechal jako "dnes" a doplnil ho rokem domeleho vzniku tohodle dohadu - ovsem jak rikam, s vyhradou.

Snazil jsem se upresnit udaje podle dosazenych zdroju a ocistit text od reklamne "cpicich" formulaci, vzniklych nejspis az prilis presnym prekladem z vyse zminene stranky na anglicke Wikipedii. Napsal bych rad i vic z posbiranych informaci, ale bohuzel nemam na klavesnici diakritiku a sazet ji do obsahlejsiho textu po pismenkach rucne by bylo moc pracne. Takze k vylepsovani »pahylu« zustava i nadale otevrene siroke pole pusobnosti.

P.S.-technicka poznamka, povzdech: A je vyborne, ze kdyz se chci podivat na nahled tohodle sveho textu, tak mi to ohlasi, ze servr nebyl nalezen a po navratu o stranku zpet v prohlizeci je muj napsany text je krome nadpisu(!) smazan a muzu to vymyslet a psat vsechno znova >:-( -- 84.227.189.36 3. 7. 2009, 22:39 (UTC)