Diskuse:David Václavík

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Někdo se na této stránce snaží mazat pro pana Václavíka nepohodlné fakta ohldně jeho chování :-) -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Viteekk (diskuse)

Problém, a podotýkám že zcela zásadní problém, je to, že článek obsahuje velmi závažná tvrzení o žijící osobě aniž by uváděl jakýkoliv relevantní zdroj těchto informací ** --MiroslavJosef 29. 4. 2009, 22:37 (UTC)

Dobrý den, nedomnívám se, že by tu byl jakýkoliv "problém". Mám osobní zkušenost s otuto osobou jménem Václavík. Tvrzení, které jsem zde uváděl je možné ověřit u rektora TUL nebo děkana FP TUL. I když chápu, že pokud jste kamarádem pana Václavíka, neštítíte se ho jakkoliv (i takot nesmyslně) hájit. Proto trvám na veřejné dostupnosti těchto informací! S pozdarvem Aleš Vít (Viteekk) Když mi řeknete kam je tak možné provést, umístím zde dopis rektora TUL adresovaný mému právnímu zástupci kde se zde uveřejněné informace uvádějí. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Viteekk (diskuse)

Zamčeno[editovat zdroj]

Informace musí být podepřeny nezávislým a věrohodným zdrojem a musí být prezentovány z nezávislého úhlu pohledu. Jde o závazná pravidla Wikipedie, která není možné obcházet. Informace vkládané kolegou Viteekk tato pravidla porušují. --Tlusťa 30. 4. 2009, 07:56 (UTC)

Vážený pane Víte, bylo by vhodné, abyste pracoval s relevantními informacemi a přestal s osobními ataky. Wikipedia není prostorem pro řešení osobních problémů. refaktorizováno -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 195.113.197.181 (diskuse)