Diskuse:C-walk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Když tak koukám na historii tohohle článku, asi by bylo dobré nastavit editace jen pro registrované uživatele, protože všechny ty vandalismy pocházejí od anonymů. --Gumok 17. 12. 2011, 10:41 (UTC)

Žádost o uzamčení[editovat zdroj]

Sice se vede spor jestli tento článek nesloučit s článkem Crown walk, já bych ale do té doby tento článek uzamknul. Problém je v tom, co se děje na tomhle článku. Už to sleduji delší dobu. Spousta neregistrovaných uživatelů přidává, maže nebo vandalizuje jména uvedená jako příklady C-walkerů, která nevím odkud berou (i když já se o C-walk nezajímám). Mám teorii, že každý aby se o něm a jeho C-walkovém tanci "dověděl svět" tak se dá do seznamu a už se nestará, že to narušuje celý článek a kvalitu wikipedie. Toť můj názor. Podívejte se sami do historie článku. Takže prosím správci, jestli můžete... --Gumok (diskuse) 12. 4. 2012, 16:19 (UTC)

Článek[editovat zdroj]

Očividně článek napsal někdo, kdo se v c-walkové komunitě moc dlouho nepohybuje. Nachází se tam i dost pochybných údajů a článek je celkově zcela neúplný, pokud by se měl brát z pohledu informačního.

Editujte s odvahou. --Mates245 (diskuse) 5. 6. 2012, 18:19 (UTC)