Diskuse:Brno-Žabovřesky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Neregistrovaný editor přidal do dopravního spojení tramvaj č. 4, která jede na Kraví horu. Linka má konečnou na Náměstí Míru, které nepatří ještě do Žabovřesk, nýbrž do Stránic (Brno-střed). Tato linka tedy vůbec do Žabovřesk nezajíždí, nýbrž jen k jejich hranicím. Dalo by se však do určité míry chápat, že i tak může zajišťovat dopravní spojení. Nějaký další názor? --Bazi 25. 5. 2010, 23:47 (UTC)

No tak to je sice pravda, ale s takovou můžeme zajištění dopravního spojení chápat třeba kilometr od zastávky - prostě přijedeme a pak se kilometr projdeme, takže jsem proti tomu, aby se aplikoval anonymův přístup. --Kirk 25. 5. 2010, 23:52 (UTC)

Kilometr je kilometr, zatímco náměstí Míru je přímo hraniční, hned o pár metrů dál je cedule značící začátek Žabovřesk. Nicméně souhlasím, že ona dopravní obslužnost čtyřky je dost sporná, a proto bych i byl pro její vyřazení, jen jsem to nechtěl rovnou mazat, aniž by v tom panovala širší shoda. --Bazi 26. 5. 2010, 06:49 (UTC)

Co takhle to tam dávat pouze pokud je to doloženo nějakým zdrojem? To platí i o konečné "v" Obřanech. Dělat vlastní odhady by byla cesta do pekel, trvat striktně na nějakých katastrech též není o zajištění dopravní obslužnosti, ale o tom, co se kde fyzicky nachází. --Dezidor 26. 5. 2010, 12:59 (UTC)