Diskuse:Bergmanovský herec

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Polemika o "často"[editovat zdroj]

Zkuste si najít v češtině stránku obsahující současně Ingrid Thulin, Gunnar Björnstrand, Erland Josephson, Allan Edwall (tj. bergmanovští herci). A zjistíte, že český Internet není médium, na kterém by se toto problematika rozebírala. Btw. bergmanovský herec mi google našel patnáckrát (nepočítám věci, které jsem osobně napsal zde a jinde). "Často" mažu, protože stejně (s pragmatickými požadavky na vyjádřování) tento jev nelze jinak popsat.

Význam této stránky spatřuji především v možnosti rychlého dohledání příslušných herců (hledat u jednotlivých filmů je nepraktické); IMHO to je při studiu problematiky důležitá věc. Plánuji postupně stránku vylepšit. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) IQuaDr. (diskusepříspěvky)

Odkazy na zdroje, které prokazují tvrzení v článku, nemusí vést jen na internet a už vůbec ne jen na ten český. Vítány jsou samozřejmě i odkazy na patřičnou odbornou literaturu. To, co se na Wikipedii prezentuje, by ale mělo být určitě různými nezávislými zdroji podloženo. --Postrach 19. 2. 2009, 23:01 (UTC)