Diskuse:Battlefield 2

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Domnivam se, ze aliance jednotlivych her patri do clanku o hre, nebot encyklopedie IMHO nevyhovuje takovemu podrobnemu rozepsani a pochybuji, ze by to tu nekdo hledal. Vrba 10:06, 4. 10. 2006 (UTC)

Jistě.

Je sqostný, že " Defibrilátor však lze také využívat jako kontaktní zbraň fungující obdobně jako nůž" ovšem "defibrilátor, kterým mohou oživit zastřelené (po jistou krátkou dobu po zabití)" je totální hovadina. Bůh ochraňuj kamarády pařanů --DRobert 15:44, 22. 12. 2006 (UTC)

Přidán popis patche 1.5 a externí odkaz na českou komunitní podporu a fanklub této hry. Tato stránka (www.battlefield2.cz) významně rozšiřuje pole informací o BF2. Více diskuze zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse_s_wikipedistou:Wespecz . Při absenci oficiálních stránek této hry na českém internetu je myslím potřeba zde uvést odkaz alespoň na fan stránky s obsáhlým popisem problematiky, aby se český hráč mohl ve svém mateřském jazyce dozvědět informace, které potřebuje. Tento web funguje už 5 let jako polooficiální podpora pro Battlefield 2 a obsahuje nejobsáhlejší herní FAQ pro tuto hru na českém internetu (alespoň co je mi dosud známo).
Jestli máte pocit, že by moje úpravy neměly na české Wikipedii být, uveďte prosím důvod. Děkuji. -- nOtiFic 12. 10. 2010, 21:54 (UTC)