Diskuse:Android KitKat

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vlastní článek o jedné verzi Androidu IMO nesplňuje podmínky významnosti, navrhuji proto začlenění do článku Android.--Kohelet (diskuse) 8. 9. 2013, 12:33 (UTC)

Článek jsem rozšířil, osobně bych jej nepřesouval do hlavního článku. Navrhuji odstranit dané upozornění na této stránce. Jakub Šenk (diskuse) 5. 7. 2014, 09:01 (UTC)
Není třeba vytvářet pro každou verzi Androidu novou stránku. Nejsme tu PR oddělení. Raději navštivte stránku Linux (jádro) a uvidíte, že Android (a další systémy) je vlastně jádro Linuxu. Pro verze Linuxu s dlouhodobou podporou také nevytváříme zvláštní stránku.
V každém případě doufám, že nebude vytvořena stránka Android L z důvodu neustálenosti termínu. Omikrofan (diskuse) 5. 7. 2014, 13:39 (UTC)
Já jen stránku doplnil, její osud bych ponechal na komunitě. Každopádně Android L extra stránku např. na anglické WIKI má: http://en.wikipedia.org/wiki/Android_L. Dle mého názoru mi to přijde rozumné, lépe se v tom orientuje, je to přehlednější. Windows tu taky není jen jednou, ale každá major verze tu má extra WIKI stránku. Nevidím v tom žádné PR. Jakub Šenk (diskuse) 5. 7. 2014, 15:33 (UTC)
Já proti stránce Android Kitkat nic nemám (není to jediná stránka o speciální verzi Androidu), snad jen by mohla být o chlup přehlednější a kratší.
S článkem o Androidu L bych raději počkal. Podle mých informací se jedná spíše o zavedení nové technologie (která v testovací verzi beztak přišla již s Androidem 4.4.0 Kitkat) a možná bude nahražena nástupcem Kitkatu. Omikrofan (diskuse) 5. 7. 2014, 16:01 (UTC)