Diskuse:Allen Carr

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele 90.183.112.242 v tématu „Neutralita

Neutralita[editovat zdroj]

Myslím, že je to po přečtení každému jasné, nicméně příklad - "Dokonce už v prvním období radikálního odvykání od nikotinu byl v absolutní pohodě a věděl, že už nikdy nebude kouřit." WTF? Tohle je jak z nějaké kampaně dnes tak populárního honu na kuřáky. Jdu si zapálit. --89.248.244.60 8. 6. 2012, 18:56 (UTC)

Vážený/á nehaňte něco co jste osobně nevyzkoušel/a. Knihu "Snadná cesta jak přestat kouřit " jsem četl v originále v roce 1986 od té doby nekouřím, a rozhodně nejsem sám. Vaše pochybnosti vám nebudu vyvracet. Váš příspěvek mohu brát já zase jako nějaké tabákové lobby.

Ja som ju tiez cital a je super. Clovek tu knihu cita, 99% veci je mu povedomych a vie o nich, ale to 1% da vsetko dokopy, celemu tomu vsetkemu uplne iny zmysel. Clovek si potom povie: WTF, preco som sa predtym na to nepozrel z tohto uhla pohladu? A na clanok ohladom "neutrality" tiez nebudem reagovat, hlavne ked autor ocividne tuto knihu neprecital. Ja som ju precital a uz nefajcim. A bol to najjednoduchsi pokus prestat fajcit, aky som kedy zazil.

Mohu potvrdit - kouřil jsem od 13 let, přestal jsem po třiceti letech (byl jsem až na 60 cigaretách denně). S touto knihou jsem přestal dokonce uprostřed rozkouřeného dne, po asi 8. cigaretě. Lidé mne obdivovali - jakou mám vůli - bylo mi to však trapné, neměl jsem totiž žádný abstinenční problém. Skutečně je to "v hlavě". Je to již asi 15 let a nekouřím.

Tiez mozem potvrdit, ze to nie je bullshit. Hlupe by bolo, keby to tak nebolo. Pokial odvykate a neverite, ze to date, tak nemate sancu, aby bolo odvykanie uspesne. 90.183.112.242 21. 3. 2017, 15:56 (CET)Odpovědět