Přeskočit na obsah

Diskuse:Adolf Essler

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nevím naprosto, jak se zkontaktovat s uživatelem JVS, který můj příspěvek (nikde jsem neuváděl sebe jako autora, ať se na něj znovu podívá), takže to zkouším takto.

Provozovatele předmětné webové stránky jsem zkontaktoval e-mailem s tím, zda po udělení souhlasu bych mohl jejich článek uvést na wikipedii. Továrna na vodě je pro Brno rarita a chtěl jsem wikipedii opravdu bona fide obohatit o informace o jejich zakladatelech. Má velká, má největší vina bylo, že jsem si pořádně nepřečetl podmínky vložení. Za autora textu jsem se ale nikde nevydával, naopak toho původního, jenž má na webu značku Menš, jsem uvedl. A web jako zdroj taktéž. Kromě toho jsem našel asi dva další užitečné odkazy na téže téma a ty jsem uvedl taky.

Rád bych, aby mi byla dána šance, a pokud je pan Jvs tak šikovný, i s jeho radou, vytvořit heslo, které mi jako rodilému Brňákovi na Wiki chybí, nakolik mám použít textu původního, popř. využít jen základních informací s vlastním komentářem, nebo zda neuvedení textu žádného a pouze odkazů na weby stačí.

Děkuji,

Honza z Brna, e-mail dorucks@seznam.cz