Wikipedista:Valinka99/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Seriál Riverdale ve kterém postava Reggie Mantle vystupuje

Reggie Mantle[editovat | editovat zdroj]

Reginald "Reggie" Mantle je smyšlený teenager v příbězích publikovaných Archie Comics. Jeho postavu vytvořil spisovatel-umělec Bob Montana a John L. Goldwater v Jackpot Comics # 5 (cover-date Spring 1942), stejně jako CW's Riverdale. Je to přítel Archieho Andrewsa. Živá akční verze Reggie je zobrazena Charlesem Meltonem v Riverdale. Ross Butler vylíčil postavu v první serii, až Melton převzal roli pro příští serie. Reggie se objevuje v televizním filmu: Riverdale vylíčeným Garym Kroegerem, kde žije v Riverdale a vlastní tělocvičnu.

Zájmy a Osobnost[editovat | editovat zdroj]

Hlavní charakteristikou Reggie Mantle je jeho láska k sarkasmu a praktickým vtipům, jeho marnotratnost, jeho atletické schopnosti a zájem o randění s více ženami.

Reggie je přirozeně nadaný a talentovaný atlet, který vyniká téměř ve všech hlavních sportech, včetně fotbalu, baseballu a basketbalu, spolu s temnějšími sporty.

Reggie rád střídá dívky a chlubí se tím. Obvykle se nezajímá o vážný vztah s jednou dívkou.

Jeho důvtip ho vedl k práci na částečný úvazek jako stand-up komik v komediálním klubu Riverdale a doufal, že jednoho dne bude profesionálně hrát.

Postava Reggieho je ráda v centru pozornosti a šíleně žárlí na kohokoli jiného, kdo je v centru pozornosti vice než on sám, a někdy jim úmyslně způsobí potíže, jen za cílem, aby dosáhl toho, co chce on.

Reference[editovat | editovat zdroj]

https://en.wikipedia.org/wiki/Reggie_Mantle