Wikipedista:Tapi77/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Adam Ťápal (*14.8.1999)

Mladý sportovec,žijící v menším městě Přerov, který leží v Olomouckém kraji.

Při rozhovoru , jsme z mladého talentu dostali jeho životní lásku. Prozradil nám to, ještě než nám však řekl jméno, začal popisovat jaká je.

Pousmál se a řekl ,,když se na ní podíváte když spí , vypadá krásně.Když se podíváte na její oči, máte hned hezčí den.Má nádherné oči a nádherný úsměv"

Menší rozhovor -

Redaktor - Pane Ťápale , jakou máte budoucnost se svojí přítelkyní ?, přece jen jste mladý kluk , máte celý život před sebou.

Adam - ,,Pane redaktore, je úplně jedno kolik mi je, ano , miluji sport, kterému se chci plně věnovat. Potom je tu moje princezna, která mne podporuje a já jí za to děkuji , a moje budoucnost ?

moje budoucnost je ona ! "

Redaktor - Dobře dobře, jste plný lásky, celý nám tu záříte, co se vám líbí na přítelkyní ( nebo princezně ,jak říkáte) ?.

Adam - ,, Víte, podíváte se do očí a hned máte lepší den, usměje se na vás a vidíte něco neuvěřitelného, jsem s ní strašně moc spokojen, dělá mne šťastným a podporuje mne ve sportu, to pro mě moc znamená"

Redaktor- A ještě poslední otázka , jméno vaší přítelkyně a co k ní cítíte ?

Adam - ,, Moje slečna, se jmenuje Terezka Válečková, a co k ní cítím ? (smích) ..Otázka , na kterou se nedá odpovědět jinak než tak, že jí miluji!!..

Redaktor- Dobře , děkujeme za rozhovor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Milá Terezko, tohle jsem pro tebe udělal , protože tě nehorázně miluji !