Wikipedista:Sasradim/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Radim Sasyn

Radim Sasyn[editovat | editovat zdroj]

Radim Sasyn český moderátor, influencer a kreativec

Kariéra[editovat | editovat zdroj]

Radim Sasyn moderuje plesy, firemní večírky, eventy, soutěže, módní přehlídky, vernisáže.

Moderoval pořad o parfémech, v nejstarší parfumerii v česku, vietnamskou kulinářskou show Pho Vietnam. Dlouhá léta spolupracuje s vietnamskou komunitou a moderoval Vietupu dvakrát Bananfest a vyjímečny ples Šakalích let - inspirovaný stejnojmeným filmem v hotelu International v pražských Dejvicích.A dokázal odmoderovat i surfařskou akci v Surf Areně Spolupracoval s nadějným mladým umělcem Petrem Novotným, se kterým nafotil několik snímků a odmoderoval mu Vernisáž.

Zahrál si komparzní roli i ve filmu 10 pravidel jak sbalit holku a v seriálu obchoďák a v reklamě na coca-colu, vodku Smirnov.

Moderoval pořad EineShow s kolegou Vojtou Procházkou na internetovem rádiu Cool, a následně ještě s Tonyou Graves v rádiu Seejay ale přisel Covid-19. Zkoušel štěstí i v českých rádiích ale pokaždé byl odmitnut, za svůj ostravský přízvuk a osobitost, kterou u mikrofonu prokazoval.

Vydal se tedy vlastní cestou jako influencer, kde na svém instagramu spolupracuje s firmami Mastervietnam , levsalonu.cz, divadlo procity atd.

Osobní život[editovat | editovat zdroj]

Studoval na gymnásiu v Šumperku ale nedokončil jej, proto šel na SOŠ Šumperk a pokračoval na ČZU v Praze obor travnikářství. obor nedostudoval. V mládi chtěl být hokejistou ale bohužel oční vada mu plány překazila.Je svobodný, bezdětný, měl několik vztahů, které nevyšly a od té doby říká že se stal svobodným mládencem a svatbu a děti . až potká tu pravou.

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]

{{DEFAULTSORT:Sasyn, Radim}} [[Kategorie:Čeští moderátoři]] [[Kategorie:Moderátoři]] [[Kategorie:Šumperk]] [[Kategorie:11.listopad]]